Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5524
Назва: Участь України в міжнародних договорах Ради Європи з питань охорони архітектурної та культурної спадщини
Автори: Священко, Зінаїда Василівна
Ключові слова: Рада Європи
культурна спадщина
конвенція
інтеграція
Дата публікації: 30-жов-2016
Видавництво: ОП Жовтий
Бібліографічний опис: Участь України в міжнародних договорах Ради Європи з питань охорони архітектурної та культурної спадщини / З.В. Священко, О.М. Скрипник // Архітектурна та культурна спадщина історичних міст країн Центрально-Східної Європи : кол. монографія / за ред. Р. Димчика, І. Кривошеї, Н. Моравця. – Умань-Познань-Ченстохова : ОП Жовтий О. О., 2016. – Серія «Українсько-польський науковий діалог в Умані». – Вип. 3. – С. 9–15.
Серія/номер: УДК: 351.853(4укр)
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано участь України у міжнародних договорах Ради Європи з питань охорони архітектурної та культурної спадщини. Звертається увага на документи, що визначають європейські стосунки в справі охорони культурної спадщини. Зроблено висновок про те, що Україна, як член Ради Європи, несе повну відповідальність перед світовим співтовариством за збереження власної культурної спадщини. Розширення міжнародних контактів у сфері, вивчення міжнародного досвіду, безумовно, сприятиме розвитку відповідних теоретичних досліджень, а відтак позначиться і на вирішенні практичних питань охорони національної культурної спадщини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5524
Розташовується у зібраннях:Історичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ukraine_and_the_Council_of_Europe.PDF382,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.