Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5544
Назва: СИНТЕЗ І СПЕКТРАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ГЕКСАГІДРОДИЦИКЛОПЕНТАНО [b,e] ПІРИДИНІВ, ЇХ СОЛЕЙ ТА ДИГІДРОПОХІДНИХ
Автори: Валюк, Вікторія Федорівна
Пивоваренко, В.Г.
Ключові слова: 8-арил-3,5-ді[(E)-1-ариліден]-1,2,3,5,6,7-гексагідродициклопентано[b,e]піридини
N-арил та N-алкілпіридинієві солі
токтагідродициклопентано[b,e]піридини
алкіл- та ацилпохідні
гексаамінометильні
Дата публікації: 2016
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Валюк В.Ф. Синтез і спектральні властивості гексагідродициклопентано[b,e]піридинів, їх солей та дигідропохідних: [монографія] / В.Ф. Валюк, В.Г. Пивоваренко. − Умань: Візаві, 2016. − 191 с.
Серія/номер: УДК 547;542.06;541.65./654 ББК 24.2-5;
Короткий огляд (реферат): У монографії наведена класифікація, фізичні і хімічні властивості та методи синтезу 8-арил-3,5-ді[(E)-1-ариліден]-1,2,3,5,6,7-гексагідродициклопентано[b,e]піридинів, їх гексаамінометильних, алкіл- та ацилпохідних, N-арил та N-алкілпіридинієвих солей, а також октагідродициклопентано[b,e]піридинів. Особлива увага приділена особливостям встановлення закономірностей між будовою синтезованих сполук та їх спектрально-флуоресцентними властивостями. Представлені оригінальні результати нових досліджень перспективності використання отриманих люмінофорів як флуоресцентних зондів для моніторингу фізико-хімічних параметрів рідинних середовищ. Робота складається з передмови, чотирьох розділів, висновків та містить інформацію, яка може зацікавити спеціалістів, інженерів та науковців, як довідник в області синтезу та використання гетероциклічних сполук, а також студентів вищих навчальних закладів – як підручник із курсу хімії гетероциклічних сполук.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5544
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
монография Валюк.pdf687,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.