Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5590
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Слатвінський, Максим Анатолійович | - |
dc.date.accessioned | 2016-11-13T17:19:58Z | - |
dc.date.available | 2016-11-13T17:19:58Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Слатвінський М. А. Організаційні аспекти безпеки суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу / М. А. Слатвінський // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Київ, 14 квітня 2016 р.). – К: Видав. центр КНУКіМ, 2016. – С. 95-98. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5590 | - |
dc.description.abstract | Автором визначено основні положення забезпечення безпеки суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу, окреслено відповідні організаційні та кадрові заходи безпеки. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | Готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | Економічна безпека | uk |
dc.title | Організаційні аспекти безпеки суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу | uk |
dc.type | ConfThesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bezpeka_goteliv_restoraniv.pdf | 148,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.