Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5612
Назва: ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДУ ПРОЕКТІВ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ ПРИ ВИВЧЕННІ КУРСУ “ОСНОВИ ВЕКТОРНОГО ТА ТЕНЗОРНОГО АНАЛІЗУ”
Автори: Рудницький, Сергій Олександрович
Ключові слова: метод проектів
Основи векторного та тензорного аналізу
Дата публікації: 2014
Видавництво: Умань: ПП Жовтий О.О.
Бібліографічний опис: Рудницький С.О. Використання методу проектів для організації самостійної діяльності студентів при вивченні курсу “Основи векторного і тензорного аналізу”/С.О. Рудницький// Основні напрями підготовки сучасного вчителя: глобалізація, стандартизація, інтеграція: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції.
Короткий огляд (реферат): Метод проектів – педагогічна технологія, зорієнтована не на інтеграцію фактичних знань, а на їх застосування і набуття нових (часто шляхом самоосвіти).Ми пропонуємо студентам виконати інформаційний проект у вигляді ІНДЗ з основних тем курсу, що передбачає самостійне створення власного матеріалу з використанням таблиць, схем, рисунків, діаграм та створення відповідної презентації. Відомості, отримані в процесі повторення властивостей різних видів інтегралів, корисно оформити у вигляді таблиць, які наглядно демонструють їх застосування для розрахунків, що сприяє формуванню можливості застосовувати на практиці базові професійні навики. В результаті складання та використання таблиць розвивається математичне мислення студентів, формуються вміння та навички, необхідні для розв’язування фізичних задач.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5612
Розташовується у зібраннях:Факультет фізики, математики та інформатики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rudnytskyi_tezykonf.pdf320,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.