Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5737
Назва: Засоби професійної підготовки майбутнього вчителя фізичного виховання
Автори: Осадченко, Тетяна Михайлівна
Ключові слова: професійна підготовка
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Осадченко Т. М. Засоби професійної підготовки майбутнього вчителя фізичного виховання / Т. М. Осадченко // Фізична культура дітей, підлітків, молоді та дорослого населення в сучасному світі : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції, (Умань, 12 квітня 2014 р.) / [ред. кол. : Ярошинська О. О. (гол. ред.) та інші]. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2014. – С. 73−80.
Короткий огляд (реферат): в останні десятиліття з метою оволодіння певними вміннями-навичками в різних сферах діяльності людей частіше стали застосовуватися ділові ігри та їх модифікації, використання яких у вищій школі стає ефективним засобом підготовки фахівців. Тут ми проведемо деякі паралелі між поняттями професійна підготовка, навчально-практична діяльність і ділова гра та їх ознаками у зв’язку з тим, що феномени дуже близькі за багатьма змістовними параметрами. Елементи ігрового підходу у професійній підготовці підростаючого покоління відомі давно.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5737
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zasoby_profesiynoyi.pdf151,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.