Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5907
Назва: Законодавчі основи діяльності земств в Україні у сфері управління початковою народною школою (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.)
Автори: Кудла, Марія Валеріївна
Ключові слова: нормативно-правова база, земства, управління початковою народною школою
Дата публікації: 2016
Видавництво: Х. : ФОП Бровін О. В.
Бібліографічний опис: Кудла М. В. Законодавчі основи діяльності земств в Україні у сфері управління початковою народною школою (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.) / М. В. Кудла // Історичні, мовні і методологічні тенденції розвитку сучасної освіти : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів (7-8 квітня 2016 р., м. Харків). – Х. : ФОП Бровін О. В., 2016 р. – С. 15-17.
Короткий огляд (реферат): проаналізовано нормативно-правову базу, яка визначала права і обов’язки земств у сфері початкової народної освіти в Україні досліджуваного періоду. З'ясовано, що вона була представлена «Положенням про губернські та повітові земські установи» та «Положенням про початкові народні училища», затвердженими у 1864 р.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5907
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kudla_Kharkiv 2.pdf282,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.