Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5972
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Миколайко, Валерій Павлович | - |
dc.date.accessioned | 2016-11-30T14:37:04Z | - |
dc.date.available | 2016-11-30T14:37:04Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Миколайко В. П. Кореляційні зв’язки між господарсько – цінними ознаками сортів цикорію коренеплідного/ В.П. Миколайко // Збалансоване природокористування. – К: ТОВ «Екоінвестком», 2016. – №2. – С. 51–55. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5972 | - |
dc.description.abstract | Встановлено, що сильні кореляційні зв’язки існують між вмістом цукрів і вмістом інуліну, між урожайністю коренеплодів і збором інуліну та урожайністю і збором сухої речовини. При визначенні кореляційних зв’язків встановлено, що між урожайністю коренеплодів та вмістом у них інуліну та між вмістом інуліну і вмістом сухої речовини існують середні кореляційні зв’язки. Враховуючи, що методика визначення інуліну складніша за методику визначення сухої речовини та цукрів доцільно на початкових етапах добір проводити за вмістом сухої речовини та вмістом цукрів. Тому з метою підвищення виходу інуліну добори доцільно проводити за вказаними показниками. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТОВ «Екоінвестком» | uk |
dc.subject | цикорій коренеплідний | uk |
dc.subject | кореляційні зв’язки | uk |
dc.subject | урожайність | uk |
dc.subject | суха речовина | uk |
dc.subject | інулін | uk |
dc.title | Кореляційні зв’язки між господарсько – цінними ознаками сортів цикорію коренеплідного | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Природничо-географічний факультет |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фах Збаланс природокорист.pdf | 214,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.