Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5981
Назва: Інтенсивність квіткоутворення у рослин цикорію коренеплідного
Автори: Миколайко, Валерій Павлович
Ключові слова: цикорій коренеплідний
квіткоутворення
схема садіння
чеканка
зрошення
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Миколайко В. П. Інтенсивність квіткоутворення у рослин цикорію коренеплідного / В. П. Миколайко // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції: Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України, 14квітня 2016 року. – Полтава, 2016. – С. 97–98.
Короткий огляд (реферат): застосування комплексу агрозаходів – схем садіння, чеканки та зрошення забезпечило істотне підвищення інтенсивності квіткоутворення рослин цикорію коренеплідного. Чеканка забезпечила збільшення кількості квіток в контролі – без поливу в 1,3 рази, а при зрошенні в 1,02–1,12 рази, порівняно з варіантом без її застосування. Зменшення площі живлення рослин, навпаки – призводило до формування меншої кількості квіток як без поливу, так і в умовах зрошення. При зрошенні за обох схем садіння без чеканки і за її проведення на одному насіннику формувалося в 1,62–2,02 рази більше квіток, порівняно з контролем – без зрошення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5981
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конф Полтава.pdf108,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.