Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6167
Назва: Практичний курс англійської мови
Автори: Пономарьова, Оксана Андріївна
Солодчук, Альона Валеріївна
Ключові слова: практичний курс англійської мови
навчально-методичний посібник
аудіопрактикум
спосіб англійського дієслова
модальні дієслова
Дата публікації: 2016
Видавництво: Умань: ФОП Жовтий О. О.
Бібліографічний опис: Практичний курс англійської мови: посібник для студ. 2 курсу спеціаліз. “Мова і література (англійська)” філолог. ф-тів вищих закл. освіти / укл. А.В. Солодчук, О.А. Пономарьова. – Умань: ФОП Жовтий О.О. 2016. – 124 с.
Серія/номер: УДК 811.111’24(075.8);
Короткий огляд (реферат): Посібник призначений для студентів 2 курсу спеціалізації “Мова і література (англійська)” філологічних факультетів вищих закладів освіти при вивченні курсу “Практичний курс англійської мови”. Посібник має на меті забезпечення планомірного ознайомлення студентів з теоретичним матеріалом курсу, спрямованого на досконале його вивчення та оволодіння з подальшою реалізацією при формуванні навичок усного і письмового мовлення. Матеріал чітко структурований та проілюстрований відповідними прикладами. Його викладення здійснюється згідно тематики робочої програми дисципліни “Практичний курс англійської мови” для студентів 2 курсу спеціалізації “Мова і література (англійська)” факультетів української філології вищих закладів освіти. Критерієм відбору теоретичного та практичного матеріалу була його відповідність завданням мовної комунікації, а також частотність вживання як в усному, так і писемному мовленні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6167
ISSN: ББК 81.432.1я73 П 69
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Praktychnyi_kurs_2_2016.pdf380,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.