Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6244
Назва: Полікультурний аспект виховання майбутніх вчителів у процесі вивчення іноземних мов
Автори: Галай, Олена Валентинівна
Ключові слова: полікультурне виховання
майбутні вчителі
іноземні мови
навчання
культура
культура
комунікація
комунікація
Дата публікації: 2016
Видавництво: http://eprints.zu.edu.ua/22576/
Бібліографічний опис: Олена Галай. Полікультурне виховання майбутніх вчителів у процесі вивчення іноземних мов / О.В. Галай «Професійна комунікація: мова і культура»: збірник матеріалів ІІІ Всеукраїнського науково-практичного вебінару (23 листопада 2016 р.)
Короткий огляд (реферат): Іноземна мова як навчальний предмет має потужний потенціал для реалізації ряду виховних задач. Мовний аспект є невід’ємним компонентом полікультурної освіти. З огляду на вимоги програми з англійської мови для інститутів та університетів, головними складовими оволодіння іноземною мовою є розуміння рідної та іноземної культур, усвідомлення природи мови, так як вони становлять вагому частину загальної освіти студентської молоді.
Іноземна мова як навчальний предмет має потужний потенціал для реалізації ряду виховних задач. Мовний аспект є невід’ємним компонентом полікультурної освіти. З огляду на вимоги програми з англійської мови для інститутів та університетів, головними складовими оволодіння іноземною мовою є розуміння рідної та іноземної культур, усвідомлення природи мови, так як вони становлять вагому частину загальної освіти студентської молоді.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6244
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Multicultural education.pdf424,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.