Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6298
Назва: БІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ РОСТУ ТА РОЗВИТКУ ПЕРЦЮ СОЛОДКОГО (CAPSICUM ANNUUM L.) ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ ВИРОЩУВАННЯ
Автори: Красноштан, Ігор Васильович
Ключові слова: перець солодкий
Дата публікації: 2016
Видавництво: Умань : Видавець «Сочінський М. М
Бібліографічний опис: Красноштан І.В., Ковальова О.М. Біологічні особливості росту та розвитку перцю солодкого (Capsicum annuum L.) залежно від умов вирощування / Наукові записки екологічної лабораторії УДПУ. – Умань: Видавець «Сочінський М.М.», 2016. – с. 42-45.
Короткий огляд (реферат): Перець (Capsicum) − напівчагарникова рослина родини Пасльонових, овочева культура. У дикому виді зустрічається в тропічних районах Америки. Коренева система добре розвинена. Основна маса коренів розташована у верхньому шарі ґрунту. Найбільш інтенсивно корені ростуть до початку плодоутворення, потім темпи росту поступово сповільнюються. Корені − найбільш чуттєва до холоду частина рослини. Стебло перцю трав’янисте, у молодому віці м’яке, у дорослих рослин грубе і здерев’яніле. У залежності від характеру розгалуження розрізняють: штамбові (одностеблові); напівштамбові (у нижній частині стебла утвориться 1−3 пагони), і рунисті (головне стебло розгалужується від підстави)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6298
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біологічні особливості росту та розвитку перцю солодкого.docx65,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.