Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6298
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрасноштан, Ігор Васильович-
dc.date.accessioned2016-12-07T08:37:39Z-
dc.date.available2016-12-07T08:37:39Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКрасноштан І.В., Ковальова О.М. Біологічні особливості росту та розвитку перцю солодкого (Capsicum annuum L.) залежно від умов вирощування / Наукові записки екологічної лабораторії УДПУ. – Умань: Видавець «Сочінський М.М.», 2016. – с. 42-45.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6298-
dc.description.abstractПерець (Capsicum) − напівчагарникова рослина родини Пасльонових, овочева культура. У дикому виді зустрічається в тропічних районах Америки. Коренева система добре розвинена. Основна маса коренів розташована у верхньому шарі ґрунту. Найбільш інтенсивно корені ростуть до початку плодоутворення, потім темпи росту поступово сповільнюються. Корені − найбільш чуттєва до холоду частина рослини. Стебло перцю трав’янисте, у молодому віці м’яке, у дорослих рослин грубе і здерев’яніле. У залежності від характеру розгалуження розрізняють: штамбові (одностеблові); напівштамбові (у нижній частині стебла утвориться 1−3 пагони), і рунисті (головне стебло розгалужується від підстави)uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУмань : Видавець «Сочінський М. Мuk
dc.subjectперець солодкийuk
dc.titleБІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ РОСТУ ТА РОЗВИТКУ ПЕРЦЮ СОЛОДКОГО (CAPSICUM ANNUUM L.) ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ ВИРОЩУВАННЯuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біологічні особливості росту та розвитку перцю солодкого.docx65,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.