Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6305
Назва: СИСТЕМА ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРОСВІТИ БАТЬКІВ ЗА В. СУХОМЛИНСЬКИМ
Автори: Пащенко, Дмитро Іванович
Ключові слова: сімейне виховання, педагогічна просвіта батьків.
Дата публікації: 7-гру-2016
Серія/номер: ;УДК 37.018.262(477)(09)
Короткий огляд (реферат): У матеріалі стисло подано результати дослідження розробленої В. Сухомлинським системи педагогічної просвіти батьків у школі, яка охоплює не лише чотири відділення батьківської школи, а й роботу з молодими подружжями ще до народження дитини і навіть з учнями – майбутніми батьками – та продовжується й після того, як діти закінчують школу й зустрічаються з проблемами вибору свого подальшого життєвого шляху.
Опис: Пащенко Д.І. Система педагогічної просвіти батьків за В. Сухомлинським // Всеукраїнська науково-методична конференція «Наукова спадщина Василя Сухомлинського у контексті розвитку освіти особистості впродовж життя», присвячена 98-й річниці від дня народження Василя Сухомлинського на базі КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» (м. Кропивницький, 28-29.09.2016. – С. 287-290.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6305
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.