Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6371
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілошкурський, Микола Васильович-
dc.contributor.authorБольшова, Ольга Сергіївна-
dc.date.accessioned2016-12-09T06:23:40Z-
dc.date.available2016-12-09T06:23:40Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБілошкурський М.В. Управління якістю продовольчої продукції у системі економічної безпеки підприємства / М.В. Білошкурський, О.С. Большова // Materialy XII mezinarodni vedecko-prakticka conference “Moderni vymozenosti vedy – 2016». Dil 2. Ekonomicke vedy. – Praha : Publishing House “Education and Science” s. r. o., 2016. – S. 99-101.uk
dc.identifier.isbn978-966-8736-05-6-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6371-
dc.description.abstractПроведено аналіз впливу системи управління якістю продовольчої продукції на стан економічної безпеки сільськогосподарського підприємства.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherPublishing House “Education and Science” s. r. o.uk
dc.relation.ispartofseriesУДК;338.4:637.05-
dc.subjectякістьuk
dc.subjectуправлінняuk
dc.subjectпродовольча продукціяuk
dc.subjectсистема оцінкиuk
dc.subjectекономічна безпекаuk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.subjectсертифікаціяuk
dc.subjectменеджмент якостіuk
dc.subjectстандартuk
dc.subjectконтрольuk
dc.titleУправління якістю продовольчої продукції у системі економічної безпеки підприємстваuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Upravlinnya yakistyu produktsiyi.pdf942,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.