Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6519
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Тамара Василівна-
dc.contributor.authorПопова, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.date.accessioned2016-12-22T18:54:49Z-
dc.date.available2016-12-22T18:54:49Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationТехнологічне обладнання харчової галузі : навчальний посібник / уклад.: Т.В. Кравченко, Н.М. Попова, І.А. Філімонова. – 2-ге вид. допов. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2016. – 145 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6519-
dc.description.abstractРекомендовано для студентів факультетів професійної освіти напряму підготовки «Професійна освіта. Харчові технології»; для учнів професійно-технічних закладів освіти спеціальності технологія харчових виробництв; для майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних навчальних закладів І-ІІІ рівня акредитації даного профілю.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherФОП Жовтий О.О.uk
dc.relation.ispartofseriesУДК;664.002 (0.75.8)-
dc.relation.ispartofseriesББК;36.81-5я73-
dc.relation.ispartofseriesТ;38-
dc.subjectмашини та механізмиuk
dc.subjectуніверсальні приводиuk
dc.subjectобладнання харчових виробництвuk
dc.subjectексплуатація устаткуванняuk
dc.titleТехнологічне обладнання харчової галузіuk
dc.typeTutorialuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohichne_obladnannia.pdf374,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.