Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6529
Назва: Лабораторні роботи з фонетики сучасної української літературної мови
Автори: Комарова, Зоя Іванівна
Ключові слова: Лабораторна робота
фонетика сучасної української літературної мови
методичні рекомендації
Дата публікації: 2016
Видавництво: ПП Жовтий О. О.
Бібліографічний опис: Комарова, З. І. Лабораторні роботи з фонетики сучасної української літературної мови : завдання і методичні рекомендації для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «014.01 Середня освіта (Українська мова і література)» : навчально-методичний посібник / Зоя Іванівна Комарова; Уманський ДПУ імені Павла Тичини. – Умань : ПП Жовтий О. О., 2016. – 38 с.
Серія/номер: УДК;811.161.2(075.8)
ББК;81.411.1я73С89
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник містить завдання до лабораторних робіт із фонетики сучасної української літературної мови, а також методичні рекомендації до їх виконання і зразки оформлення завдань. Практична частина посібника спрямована на вироблення в здобувачів вищої освіти навичок спостереження, порівняння, аналізу та класифікації фонетичних одиниць і явищ, осмисленню певних закономірностей, зроблених висновків. Запропоновані методичні коментарі до кожного завдання допоможуть студентам під час їхньої самостійної роботи. Адресований здобувачам освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «014.01 Середня освіта (Українська мова і література)».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6529
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Elit opus phonetics.pdf407,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.