Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6549
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ В УМОВАХ ЗАСТОСУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СИТУАЦІЙНОГО НАВЧАННЯ
Автори: Осадченко, Інна Іванівна
Ключові слова: професійна педагогічна підготовка; технологія ситуаційного навчання; педагогічна практика; дидактичні умови.
Дата публікації: 2010
Короткий огляд (реферат): У статті на основі аналізу наукових джерел та емпіричного матеріалу визначено та охарактеризовано особливості організації та проведення педагогічної практики в умовах застосування технології ситуаційного навчання. Основною особливістю визначено урізноманітнення та ретельний відбір завдань для студентів як дидактичного інструментарію викладача.
Опис: Осадченко І. І. Особливості організації та проведення педагогічної практики в умовах застосування технології ситуаційного навчання / Осадченко І. І. // Вісник Черкаського університету. Сер. : Педагогічні науки. – Черкаси, 2010. – Вип. 191, ч. 2. – С. 95–100.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6549
ISSN: УДК [378+37.02]:005
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ст_Осадченко_Особл_орг_та_провед_пед_практ.PDF431,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.