Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6601
Назва: ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНО-ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА З ОСНОВ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
Автори: Гвоздецька, Юлія Василівна
Ключові слова: інновація, інноваційна технологія, метод кейсів, проектна технологія, проект, викладач з основ технологій харчових виробництв, професійно- практична підготовка
Дата публікації: вер-2016
Видавництво: Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка Україна, 82100, Дрогобич, вул. Івана Франка, 24
Бібліографічний опис: // Молодь і ринок // №9, 2016
Серія/номер: УДК 371.4+665(08);
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито важливість ролі використання інноваційних технологій в процесі професійно-практичної підготовки майбутнього викладача з основ технологій харчових виробництв. Визначено протиріччя, які існують у професійній освіті при підготовці інженерно-педагогічних кадрів.. Актуальність використання інноваційних педагогічних технологій у професійно-практичній підготовці майбутніх викладачів з основ технологій харчових виробництв зумовлена її основними завданнями, які полягають у тому, щоб навчити майбутнього викладача самостійно здобувати знання та застосовувати їх для розв’язання нових пізнавальних і практичних завдань; сприяти розвитку комунікативних здібностей; розширити коло спілкування; прищепити уміння користуватися дослідницькими прийомами: збирати та аналізувати інформацію, висувати гіпотези, робити висновки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6601
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovation technology.pdf369,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.