Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6601
Назва: | ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНО-ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА З ОСНОВ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ |
Автори: | Гвоздецька, Юлія Василівна |
Ключові слова: | інновація, інноваційна технологія, метод кейсів, проектна технологія, проект, викладач з основ технологій харчових виробництв, професійно- практична підготовка |
Дата публікації: | вер-2016 |
Видавництво: | Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка Україна, 82100, Дрогобич, вул. Івана Франка, 24 |
Бібліографічний опис: | // Молодь і ринок // №9, 2016 |
Серія/номер: | УДК 371.4+665(08); |
Короткий огляд (реферат): | У статті розкрито важливість ролі використання інноваційних технологій в процесі професійно-практичної підготовки майбутнього викладача з основ технологій харчових виробництв. Визначено протиріччя, які існують у професійній освіті при підготовці інженерно-педагогічних кадрів.. Актуальність використання інноваційних педагогічних технологій у професійно-практичній підготовці майбутніх викладачів з основ технологій харчових виробництв зумовлена її основними завданнями, які полягають у тому, щоб навчити майбутнього викладача самостійно здобувати знання та застосовувати їх для розв’язання нових пізнавальних і практичних завдань; сприяти розвитку комунікативних здібностей; розширити коло спілкування; прищепити уміння користуватися дослідницькими прийомами: збирати та аналізувати інформацію, висувати гіпотези, робити висновки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6601 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovation technology.pdf | 369,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.