Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6603
Title: КРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ ТА РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ФАХОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА З ОСНОВ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНО-ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ
Authors: Гвоздецька, Юлія Василівна
Keywords: критерії, показники, рівні, фахова компетентність
Issue Date: 2016
Publisher: ДВНЗ "Переяслав_Хмельницький педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
Citation: http://conferences.neasmo.org.ua/en/art/2750
Abstract: У тезах конференції визначено критерії, рівні та показники сформованості фахової компетентності майбутнього викладача з основ технологій харчових виробництв у процесі професійно-практичної підготовки.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6603
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kruterii_pokaznuku_rivni.pdf286,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.