Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6620
Назва: Естетика: навчальний посібник
Автори: Мартиненко, Лариса Броніславівна
Ключові слова: естетика
естетичне
естетичні закони
естетичні категорії
естетичні поняття
Дата публікації: 2016
Видавництво: Умань ФОП Жовтий О. О.
Бібліографічний опис: Естетика: навчальний посібник / Уклад. Л. Б. Мартиненко. – Умань: ФОП Жовтий О. О., 2016. – 137 с.
Серія/номер: УДК 111.852 (075.8) ББК 87.8 я73;
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику, побудованому у відповідності з навчальною програмою, на рівні сучасного розвитку естетики та естетичного й художнього знання, розглядаються найбільш важливі проблеми естетики як реальної сфери людської життєдіяльності. Проаналізовано розвиток світової та вітчизняної естетичної думки в історичній ретроспективі, сформульовано зміст предмета естетики, завдання й особливості функціонування. Характеризуються вихідні категорії естетики, специфіка структури естетичної діяльності та особливості естетичної свідомості. Всебічно аналізується мистецтво як соціальне явище, його морфологія, закономірності історичного розвитку, розкривається сутність, особливість естетичної культури особистості й система естетичного виховання. Призначено для студентів та викладачів вищих навчальних закладів, а також для учнів шкіл та гімназій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6620
Розташовується у зібраннях:Історичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Estetyka.pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.