Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6639
Назва: Кореферентні одиниці в художньому та публіцистичному мовленні
Автори: Осіпчук, Галина Валентинівна
Ключові слова: Кореферентність
Кореферентні одиниці
Публіцистика
Художнє мовлення
Текстотвірний чинник
Дата публікації: 28-гру-2016
Бібліографічний опис: Осіпчук Г. В. Кореферентні одиниці в художньому та публіцистичному мовленні: моногр. / Г. В. Осіпчук. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2016. – 236 с.
Серія/номер: УДК 81.1161.2’42+81.161.2’38 ББК 81.411.1-3+81.411.1-7;
Короткий огляд (реферат): Монографія присвячена комплексному аналізу кореферентних співвіднесень номінативних одиниць текстів художнього та публіцистичного стилів. Наукова праця виконана в руслі нового напряму досліджень, зорієнтованого на синтез різних концепцій світової і вітчизняної лінгвістики. Це дає змогу наблизитись до розуміння складної, багатоаспектної й цілісної природи мовлення. У монографії здійснено розгорнутий комплексний опис кореферентів як текстотвірних чинників у творах Валерія Шевчука, Марії Матіос, Ліни Костенко. Здійснено компаративний аналіз кореферентних одиниць у прозових та віршованих перекладах творів Ернеста Гемінґвейя, Адама Міцкевича, Юліана Тувіма, Едгара Аллана По. Наукова праця буде корисною для дослідників, викладачів вищої школи, а також для студентів і магістрантів, яким вона дасть повніше уявлення про новітні тенденції розвитку філологічної науки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6639
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Monografia.pdf302,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.