Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6681
Назва: Підготовка майбутніх економістів в аспекті формування екологічного світогляду
Автори: Душечкіна, Наталія Юріївна
Ключові слова: підготовки майбутніх економістів
формування екологічного світогляду
економічна та екологічна освіта
Дата публікації: 2015
Видавництво: Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Бібліографічний опис: Душечкіна Н. Ю. Підготовка майбутніх економістів в аспекті формування екологічного світогляду / Н.Ю.Душечкіна // Вісник Черкаського університету. Серія : Педагогічні науки. – 2015. – Вип. 28. – С. 16–21.
Серія/номер: УДК 504(07);
Короткий огляд (реферат): У статті проведено аналіз підготовки майбутніх економістів в аспекті формування екологічного світогляду шляхом анкетного опитування. Встановлено, що студенти розуміють значимість екології для економіста і формування його світогляду. Доведено взаємозв’язок економічної та екологічної освіти. У статті були вивчені та проаналізовані навчальні плани і програми підготовки майбутніх економістів у напрямі виявлення їх еколого-освітнього потенціалу. Проведений аналіз показав, що основні дисципліни, які вивчаються студентами економічних та управлінських спеціальностей, володіють певним еколого-освітнім потенціалом. Отже, результатом впровадження нових ОПП підготовки економістів стала деекологізація української економічної освіти, в той час як світовою тенденцією є її поглиблена екологізація.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6681
ISSN: 2076-586Х
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Душечкіна стаття.pdf240,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.