Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6969
Title: Шляхи реалізації лекційно-практичної системи навчання у професійній підготовці фахівців харчових технологій
Authors: Дубова, Наталія Вячеславівна
Keywords: професійна освіта, лекційно-практична система навчання, активізація навчально-пізнавальної діяльності учнів, фахівці харчових технологій.
Issue Date: May-2017
Publisher: Матеріали наукової конференції – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 3 – С. 78-82.
Citation: Сучасні тенденції розвитку української науки: Всеукр. наук. конф., 26-27 травня 2017 р., Переяслав-Хмельницький // Матеріали наукової конференції – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 3 – С. 78-82.
Series/Report no.: УДК 378.147.091.32:664(072);
Abstract: Розв’язання завдання професійної школи щодо активізації навчально-пізнавальної діяльності учнів пов’язане з необхідністю вдосконалення педагогічного процесу, зокрема, впровадження лекційно-практичної системи навчання. Реалізація лекційно-практичної системи навчання потребує розробки методики проведення занять за даною системою в професійній освіті.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6969
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ShLYaXY`_REALIZACIYi_LEKCIJ.pdf388,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.