Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6969
Title: | Шляхи реалізації лекційно-практичної системи навчання у професійній підготовці фахівців харчових технологій |
Authors: | Дубова, Наталія Вячеславівна |
Keywords: | професійна освіта, лекційно-практична система навчання, активізація навчально-пізнавальної діяльності учнів, фахівці харчових технологій. |
Issue Date: | May-2017 |
Publisher: | Матеріали наукової конференції – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 3 – С. 78-82. |
Citation: | Сучасні тенденції розвитку української науки: Всеукр. наук. конф., 26-27 травня 2017 р., Переяслав-Хмельницький // Матеріали наукової конференції – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 3 – С. 78-82. |
Series/Report no.: | УДК 378.147.091.32:664(072); |
Abstract: | Розв’язання завдання професійної школи щодо активізації навчально-пізнавальної діяльності учнів пов’язане з необхідністю вдосконалення педагогічного процесу, зокрема, впровадження лекційно-практичної системи навчання. Реалізація лекційно-практичної системи навчання потребує розробки методики проведення занять за даною системою в професійній освіті. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6969 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ShLYaXY`_REALIZACIYi_LEKCIJ.pdf | 388,42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.