Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6969
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубова, Наталія Вячеславівна-
dc.date.accessioned2017-06-08T16:49:51Z-
dc.date.available2017-06-08T16:49:51Z-
dc.date.issued2017-05-
dc.identifier.citationСучасні тенденції розвитку української науки: Всеукр. наук. конф., 26-27 травня 2017 р., Переяслав-Хмельницький // Матеріали наукової конференції – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 3 – С. 78-82.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6969-
dc.description.abstractРозв’язання завдання професійної школи щодо активізації навчально-пізнавальної діяльності учнів пов’язане з необхідністю вдосконалення педагогічного процесу, зокрема, впровадження лекційно-практичної системи навчання. Реалізація лекційно-практичної системи навчання потребує розробки методики проведення занять за даною системою в професійній освіті.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМатеріали наукової конференції – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 3 – С. 78-82.uk
dc.relation.ispartofseriesУДК 378.147.091.32:664(072);-
dc.subjectпрофесійна освіта, лекційно-практична система навчання, активізація навчально-пізнавальної діяльності учнів, фахівці харчових технологій.uk
dc.titleШляхи реалізації лекційно-практичної системи навчання у професійній підготовці фахівців харчових технологійuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ShLYaXY`_REALIZACIYi_LEKCIJ.pdf388,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.