Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6971
Назва: Методика активізації навчально-пізнавальної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчових технологій під час проведення лабораторно-практичних занять
Автори: Дубова, Наталія Вячеславівна
Ключові слова: навчально-пізнавальна діяльність, методи активного навчання, інженер-педагог харчових технологій, лабораторно-практичні заняття, інноваційні підходи, технологічне обладнання харчової галузі, педагогічні технології, професійне навчання.
Дата публікації: кві-2017
Видавництво: Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: досвід та перспективи: Всеукр. наук.-пр. конф. – Умань, 2017.
Бібліографічний опис: Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: досвід та перспективи: Всеукр. наук.-пр. конф. – Умань, 2017.
Серія/номер: УДК 378:664;
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто значення методів активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів у вищих навчальних закладах. Представлено досвід проведення лабораторно-практичних занять, спрямований на активізацію навчально-пізнавальної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчових технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6971
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metody`ka_akty`vizaciyi_navch.pdf503,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.