Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7004
Назва: Корпоративна соціальна відповідальність та стійкий розвиток бізнес-структур
Автори: Бержанір, Анатолій Леонідович
Ключові слова: корпоративна соціальна відповідальність
стійкий розвиток бізнес-структур
корпоративне управління
корпоративна культура
Дата публікації: 2015
Видавництво: ФОП Жовтий О.О.
Бібліографічний опис: Бержанір А.Л. Корпоративна соціальна відповідальність та стійкий розвиток бізнес-структур [Текст]: / А.Л. Бержанір // Розвиток національної економіки на інноваційній основі: тенденції та перспективи: колективна монографія / за ред. П.Ю. Курмаєва, М.А. Слатвінського. – Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015.
Серія/номер: УДК 338.242.2;
Короткий огляд (реферат): У статті визначено корпоративну соціальну відповідальність як інтеграцію соціальних та екологічних аспектів у щоденну комерційну діяльність підприємств та в їхню взаємодію з зацікавленими сторонами на добровільній основі. Охарактеризовано нормативно-правову основу, сутність принципів впровадження КСВ у зарубіжних країнах. Досліджено заходи з корпоративної соціальної відповідальності з метою підвищення зовнішньої привабливості бізнесу. Проаналізовано діяльність українського бізнесу із впровадження корпоративної соціальної відповідальності за міжнародними стандартами протягом останніх років.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7004
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KSV_stijkyj_rozvytok.pdf499,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.