Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7013
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-19T16:46:56Z | - |
dc.date.available | 2017-09-19T16:46:56Z | - |
dc.date.issued | 2017-08-24 | - |
dc.identifier.citation | Філімонова І.А. Структура професійної компетентності у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій / Філімонова І.А. // Збірник наукових праць «Педагогічні науки» Херсонського державного університету. – Херсон: «Видавничий дім «Гельветика», 2017. – С. 140-146 | uk |
dc.identifier.issn | 2413-1865 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7013 | - |
dc.description.abstract | У статті розкриваються основні підходи до структурування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій. Автором запропоновано власне бачення структури професійної компетентності як складної єдності взаємопов’язаних компонентів. Здійснено спробу оптимізації складників професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій. Характеризуються компоненти (мотиваційно-ціннісний, гностично-діяльнісний, особистісно-рефлексивний), що дозволять забезпечити успішний результат та надати майбутнім фахівцям високий рівень знань, умінь та навичок. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Херсонський державний університет | uk |
dc.relation.ispartofseries | 37.08; | - |
dc.subject | професійна компетентність, структура професійної компетентності, компоненти, критерії, показники, інженер-педагог, фахівець-технолог. | uk |
dc.title | СТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Filimonova_Structura_PO.pdf | 582,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.