Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7041
Title: Концептуальні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій
Authors: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Keywords: професійно-технічна освіта, професійна підготовка, інженерно-педагогічна освіта, вищі навчальні заклади, кваліфіковані робітничі кадри.
Issue Date: 20-May-2017
Publisher: ФОП Жовтий О.О.
Citation: Філімонова І.А. Концептуальні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій / Філімонова Ірина // Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини / [гол.ред.: М.Т.Мартинюк]. – Умань : ФОП Жовтий О. О., 2017. – В. 1. – С. 375-383
Series/Report no.: ББК 74.2я43 З 41;
Abstract: У статті розкриваються основні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій як складної єдності взаємопов’язаних компонентів. Проведено аналіз поглядів науковців на суть та структуру інженерно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців професійно-технічної освіти, обґрунтовано важливість педагогічної та інженерної складової системи професійної підготовки у вищих навчальних закладах, охарактеризовано особливості діяльності працівників професійно-технічних навчальних закладів. Здійснена спроба оптимізації складових інженерно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7041
ISSN: 2307-4906
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Filimonova_Koncept.pdf353,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.