Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7042
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-26T15:49:03Z | - |
dc.date.available | 2017-09-26T15:49:03Z | - |
dc.date.issued | 2016-12-20 | - |
dc.identifier.citation | Філімонова І.А. Ключові компоненти професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів харчової галузі / Філімонова І.А. // Молодий учений. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Івано-Франківськ, 23-24 рудня 2016 р.). – Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – С. 114-117. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-966-916-198-7 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7042 | - |
dc.description.abstract | У статті проведено аналіз проблеми переходу до компетентнісного підходу в підготовці бакалаврів харчової галузі в педагогічній теорії і практиці. Здійснено моніторинг досліджень, які розкривають зміст професійної компетентності майбутніх фахівців. Обґрунтовано структуру професійної компетентності в контексті інженерно-педагогічної освіти. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавничий дім "Гельветика" | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК 37.01(063) ББК 74.0я43 с 76; | - |
dc.subject | професійно-технічна освіта, професійна підготовка, інженерно-педагогічна освіта, вищі навчальні заклади, кваліфіковані робітничі кадри. | uk |
dc.title | Ключові компоненти професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів харчової галузі | uk |
dc.type | ConfThesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Filimonova_KomponentuPK.pdf | 376,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.