Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7043
Title: | ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-ТЕХНОЛОГІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ВИЩИХ ПЕДАГОГІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ |
Authors: | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
Keywords: | професійно-технічна освіта, професійна підготовка, інженерно-педагогічна освіта, вищі навчальні заклади, кваліфіковані робітничі кадри. |
Issue Date: | 10-Mar-2017 |
Publisher: | Східноукраїнська організація "Центр педагогічних досліджень" |
Citation: | Філімонова І.А. Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах / Філімонова І.А. // Збірник тез міжнародної науково-практичної конференції: (м. Харків, Україна, 10-11 березня 2017 р. ). Харків: Східноукраїнська організація «Центр педагогічних досліджень», 2017. – с. 79-84. |
Series/Report no.: | УДК 159.9+37.01 ББК 88.0+74.0я43 В 80; |
Abstract: | Мета статті полягає у розгляді професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій як складної єдності різних компонентів та аналізі її педагогічної та інженерної складової. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7043 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Filimonova_tezu.pdf | 603,92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.