Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7043
Назва: | ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-ТЕХНОЛОГІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ВИЩИХ ПЕДАГОГІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ |
Автори: | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
Ключові слова: | професійно-технічна освіта, професійна підготовка, інженерно-педагогічна освіта, вищі навчальні заклади, кваліфіковані робітничі кадри. |
Дата публікації: | 10-бер-2017 |
Видавництво: | Східноукраїнська організація "Центр педагогічних досліджень" |
Бібліографічний опис: | Філімонова І.А. Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах / Філімонова І.А. // Збірник тез міжнародної науково-практичної конференції: (м. Харків, Україна, 10-11 березня 2017 р. ). Харків: Східноукраїнська організація «Центр педагогічних досліджень», 2017. – с. 79-84. |
Серія/номер: | УДК 159.9+37.01 ББК 88.0+74.0я43 В 80; |
Короткий огляд (реферат): | Мета статті полягає у розгляді професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій як складної єдності різних компонентів та аналізі її педагогічної та інженерної складової. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7043 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Filimonova_tezu.pdf | 603,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.