Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7043
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-26T15:56:43Z | - |
dc.date.available | 2017-09-26T15:56:43Z | - |
dc.date.issued | 2017-03-10 | - |
dc.identifier.citation | Філімонова І.А. Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах / Філімонова І.А. // Збірник тез міжнародної науково-практичної конференції: (м. Харків, Україна, 10-11 березня 2017 р. ). Харків: Східноукраїнська організація «Центр педагогічних досліджень», 2017. – с. 79-84. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7043 | - |
dc.description.abstract | Мета статті полягає у розгляді професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій як складної єдності різних компонентів та аналізі її педагогічної та інженерної складової. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Східноукраїнська організація "Центр педагогічних досліджень" | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК 159.9+37.01 ББК 88.0+74.0я43 В 80; | - |
dc.subject | професійно-технічна освіта, професійна підготовка, інженерно-педагогічна освіта, вищі навчальні заклади, кваліфіковані робітничі кадри. | uk |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-ТЕХНОЛОГІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ВИЩИХ ПЕДАГОГІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ | uk |
dc.type | ConfThesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Filimonova_tezu.pdf | 603,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.