Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7062
Назва: | Логістика у ресторанному господарстві |
Автори: | Кравченко, Тамара Василівна |
Ключові слова: | логістика логістичні потоки логістичний процес логістичні операції |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Умань : ФОП Жовтий О.О., 2017. |
Бібліографічний опис: | Логістика у ресторанному господарстві : навчальний посібник / уклад. Т.В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2017. – 161 с. |
Серія/номер: | УДК;(65.012.36:664) (075.8) ББК;(65.291.59:65.431) я73 К;78 |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7062 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lohistyka_u_restorannomu.pdf | 606,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.