Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7062
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Тамара Василівна-
dc.date.accessioned2017-10-02T08:03:28Z-
dc.date.available2017-10-02T08:03:28Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЛогістика у ресторанному господарстві : навчальний посібник / уклад. Т.В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2017. – 161 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7062-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУмань : ФОП Жовтий О.О., 2017.uk
dc.relation.ispartofseriesУДК;(65.012.36:664) (075.8)-
dc.relation.ispartofseriesББК;(65.291.59:65.431) я73-
dc.relation.ispartofseriesК;78-
dc.subjectлогістикаuk
dc.subjectлогістичні потокиuk
dc.subjectлогістичний процесuk
dc.subjectлогістичні операціїuk
dc.titleЛогістика у ресторанному господарствіuk
dc.typeTutorialuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lohistyka_u_restorannomu.pdf606,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.