Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7064
Title: Технологія виготовлення напівфабрикатів
Authors: Кравченко, Тамара Василівна
Keywords: напівфабрикати
швидкозаморожені кулінарні вироби
страви з харчових концентратів
Issue Date: 2015
Publisher: Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015.
Citation: Технологія виготовлення напівфабрикатів : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів / Кравченко Т.В. – Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015. – 118 с.
Series/Report no.: УДК;664.002.22(072)
ББК;36р30
К;78
Abstract: Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології»; для учнів професійно-технічних закладів освіти спеціальності технологія харчових виробництв; для майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних навчальних закладів І-ІІІ рівня акредитації даного профілю.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7064
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiia_vyhotovlennia.pdf354,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.