Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7064
Title: | Технологія виготовлення напівфабрикатів |
Authors: | Кравченко, Тамара Василівна |
Keywords: | напівфабрикати швидкозаморожені кулінарні вироби страви з харчових концентратів |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015. |
Citation: | Технологія виготовлення напівфабрикатів : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів / Кравченко Т.В. – Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015. – 118 с. |
Series/Report no.: | УДК;664.002.22(072) ББК;36р30 К;78 |
Abstract: | Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології»; для учнів професійно-технічних закладів освіти спеціальності технологія харчових виробництв; для майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних навчальних закладів І-ІІІ рівня акредитації даного профілю. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7064 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia_vyhotovlennia.pdf | 354,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.