Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7138
Назва: Роль ділової іноземної мови в реалізації програмної підготовки магістрів психологічних спеціальностей
Автори: Гут, Наталя Василівна
Ключові слова: іноземна мова
програма підготовки
магістр
фахівець-психолог
академічне мовлення
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Гут Н. Роль ділової іноземної мови у реалізації програми підготовки магістрів психологічних спеціальностей / Наталя Гут // Інноваційні підходи у викладанні дисциплін: Європейські студії: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. 10 січня 2017 р. – Київ : ГО «СМАРТ-ОСВІТА», 2017.  С. 59–61.
Короткий огляд (реферат): Стаття розкриває роль ділової іноземної мови у реалізації програми підготовки магістрів психологічних спеціальностей. Вказано, що ділова іноземна мова як навчальна дисципліна покликана в першу чергу допомогти майбутньому психологу оволодіти мовними нормами, властивими для офіційних та розмовних регістрів академічного і професійного мовлення, адже фахівець, який розумітиме автентичні тексти іноземною мовою з фаху, вільно працюватиме із документами, популярними, спеціалізованими та Інтернет джерелами, здійснюватиме дослідження, вільно користуючись фаховою лексикою, завжди залишатиметься конкурентоспроможним як на внутрішньому так і на світовому ринку праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7138
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
role_academic_eng.pdf301,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.