Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7347
Назва: ШЛЯХИ ВИРІШЕННЯ МІГРАЦІЙНОЇ КРИЗИ В ЄС
Автори: Шачковська, Любов Сергіївна
Ключові слова: міграційна криза
ЄС
мігранти
біженці
Дата публікації: 24-лют-2017
Видавництво: Одеса: Національний університет "Одеська юридична академія"
Бібліографічний опис: Шачковська Л. С. Шляхи вирішення міграційної кризи в ЄС / Л. С. Шачковська // Людина, суспільство, політика: актуальні виклики сучасності: матеріали IV Міжнародноїнауково-практичної конференції (м. Одеса, 24-25 лютого 2017 р.) / за загальною редакцією д.політ.н., професора Д.В. Яковлева. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 93-97.
Серія/номер: УДК 30(063), ББК 6я43;
Короткий огляд (реферат): Розглядається проблема мігрантів для Євросоюзу, яка стає все більш актуальною. Керівництво ЄС прогнозує, що найближчим часом потік біженців буде тільки зростати. При цьому країни-учасниці ЄС поки не можуть домовитися про те, хто і як повинен вирішувати проблему біженців. Спроби пошуку загальноєвропейської стратегії наштовхуються на неприйняття низкою країн, які не бажають розділяти тягар відповідальності за проблему біженців, що власне суттєво гальмує процес вироблення такої стратегії і змушує деякі країни приймати хаотичні ситуативні рішення перед обличчям дедалі більшої проблеми. Виходячи з обставин, що склалися, з'явилась необхідність проаналізувати особливості сучасних міграційних процесів та ефективні заходи щодо регулювання потоків біженців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7347
ISBN: 978-966-916-246-5
Розташовується у зібраннях:Історичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shachkovska L.S._migraciyna kruza.pdf289,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.