Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7353
Назва: Педагогічні та аксіологічні аспекти поняття «установка до здорового способу життя» студентської молоді педагогічних ВНЗ.
Автори: Бойко, Юлія Степанівна
Ключові слова: здоров’я
спосіб життя
здоровий спосіб життя
цінність
ціннісні установки
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Бойко Ю.С.Педагогічні та аксіологічні аспекти поняття «установка до здорового способу життя» студентської молоді педагогічних ВНЗ. Збірник наукових праць: «Проблеми підготовки сучасного вчителя» (2017 рік)
Серія/номер: УДК;613:378.03
Короткий огляд (реферат): Важливим для окресленої проблеми є визначення сутнісних характеристик установки до здорового способу життя, як до професійної цінності, що і стало метою написання даної статті. В статті проводиться аналіз психолого-педагогічної літератури та досліджень науковців, які вивчали та аналізували сутність наукових понять: «цінність», «ціннісне ставлення», «ціннісні орієнтації» та їх взаємозв’язок з поняттями «установка», «аксіологічна установка», які є ключовими термінами даної статті. Визначається актуальність розробки аксіологічного напряму у дослідженні здорового способу життя. У висновках, на основі аналітичного огляду змісту наведених визначень, виділені суттєві ознаки досліджуваних понять та окреслені перспективи подальших досліджень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7353
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.