Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7661
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧирва, Ольга Григорівна-
dc.contributor.authorБовкун, Ольга Анатоліївна-
dc.date.accessioned2017-11-25T14:55:48Z-
dc.date.available2017-11-25T14:55:48Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЧирва, О. Г. Стратегія підвищення економічної безпеки та конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери / О. Г. Чирва, О. А. Бовкун // Науковий журнал «Економічні горизонти». – 2017. – № 1(2). – С. 96–100.uk
dc.identifier.issn2522-9273-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7661-
dc.description.abstractВ статті було розглянуто сутність понять «економічна безпека» та «конкурентоспроможність» з метою виявлення можливих подальших перспектив та стратегій підвищення економічної безпеки та конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери на ринку України. Визначено, що важливим аспектом стратегії системи підвищення економічної безпеки та конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери є її спрямованість на досягнення основних цілей соціально-економічного розвитку, до яких доцільно віднести в першу чергу нарощення ринкової вартості суб’єкту господарювання, забезпечення конкурентоздатності на внутрішніх та міжнародних ринках, перехід на інноваційну модель розвитку.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesУДК;338.1-
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectекономічний захистuk
dc.subjectінвестиційні потокиuk
dc.titleСтратегія підвищення економічної безпеки та конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфериuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
EH_1'2017.docx.pdf2,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.