Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7663
Title: | Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні |
Authors: | Хлистун, Ольга Анатоліївна |
Keywords: | конкурентоспроможність інновації реклама |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Видавничо- поліграфічний центр «Візаві» |
Citation: | Хлистун О.А. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні / О.А. Хлистун / Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет - конференції Перспективи розвитку туристичної індустрії в Україні: регіональні аспекти – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2016. – с.137-139 |
Series/Report no.: | УДК;338.48(063) ББК;65.9(4Укр)433я431 |
Abstract: | Проаналізовано, що підприємства готельно-ресторанної сфери з одного боку, є одними із засобів високоліквідного використання капіталу, а з іншого – середовищем із високим ступенем конкурентоспроможності. У світі підприємства готельного та ресторанного господарства є одними із найбільш розповсюджених видів малого бізнесу, тому заклади та підприємства ведуть між собою постійну боротьбу за сегментацію ринку; за пошук нових та за утримання постійних споживачів їхньої продукції та послуг. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7663 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
збірник.pdf | 3,68 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.