Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7663
Title: Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні
Authors: Хлистун, Ольга Анатоліївна
Keywords: конкурентоспроможність
інновації
реклама
Issue Date: 2016
Publisher: Видавничо- поліграфічний центр «Візаві»
Citation: Хлистун О.А. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні / О.А. Хлистун / Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет - конференції Перспективи розвитку туристичної індустрії в Україні: регіональні аспекти – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2016. – с.137-139
Series/Report no.: УДК;338.48(063)
ББК;65.9(4Укр)433я431
Abstract: Проаналізовано, що підприємства готельно-ресторанної сфери з одного боку, є одними із засобів високоліквідного використання капіталу, а з іншого – середовищем із високим ступенем конкурентоспроможності. У світі підприємства готельного та ресторанного господарства є одними із найбільш розповсюджених видів малого бізнесу, тому заклади та підприємства ведуть між собою постійну боротьбу за сегментацію ринку; за пошук нових та за утримання постійних споживачів їхньої продукції та послуг.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7663
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
збірник.pdf3,68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.