Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7663
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хлистун, Ольга Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-25T15:10:44Z | - |
dc.date.available | 2017-11-25T15:10:44Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Хлистун О.А. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні / О.А. Хлистун / Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет - конференції Перспективи розвитку туристичної індустрії в Україні: регіональні аспекти – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2016. – с.137-139 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7663 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано, що підприємства готельно-ресторанної сфери з одного боку, є одними із засобів високоліквідного використання капіталу, а з іншого – середовищем із високим ступенем конкурентоспроможності. У світі підприємства готельного та ресторанного господарства є одними із найбільш розповсюджених видів малого бізнесу, тому заклади та підприємства ведуть між собою постійну боротьбу за сегментацію ринку; за пошук нових та за утримання постійних споживачів їхньої продукції та послуг. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавничо- поліграфічний центр «Візаві» | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК;338.48(063) | - |
dc.relation.ispartofseries | ББК;65.9(4Укр)433я431 | - |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | інновації | uk |
dc.subject | реклама | uk |
dc.title | Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні | uk |
dc.type | ConfThesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірник.pdf | 3,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.