Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7663
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХлистун, Ольга Анатоліївна-
dc.date.accessioned2017-11-25T15:10:44Z-
dc.date.available2017-11-25T15:10:44Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationХлистун О.А. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні / О.А. Хлистун / Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет - конференції Перспективи розвитку туристичної індустрії в Україні: регіональні аспекти – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2016. – с.137-139uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7663-
dc.description.abstractПроаналізовано, що підприємства готельно-ресторанної сфери з одного боку, є одними із засобів високоліквідного використання капіталу, а з іншого – середовищем із високим ступенем конкурентоспроможності. У світі підприємства готельного та ресторанного господарства є одними із найбільш розповсюджених видів малого бізнесу, тому заклади та підприємства ведуть між собою постійну боротьбу за сегментацію ринку; за пошук нових та за утримання постійних споживачів їхньої продукції та послуг.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавничо- поліграфічний центр «Візаві»uk
dc.relation.ispartofseriesУДК;338.48(063)-
dc.relation.ispartofseriesББК;65.9(4Укр)433я431-
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectінноваціїuk
dc.subjectрекламаuk
dc.titleТенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україніuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірник.pdf3,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.