Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7750
Назва: Управління фінансово-економічною безпекою суб’єктів господарювання в інвестиційній сфері
Автори: Слатвінський, Максим Анатолійович
Ключові слова: інвестиційна безпека
інвестиційна політика
управління безпекою
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Слатвінський М. А. Управління фінансово-економічною безпекою суб’єктів господарювання в інвестиційній сфері / М. А. Слатвінський // Економічні горизонти. – 2017. – № 1. − С. 79-87.
Серія/номер: УДК;330.322-049.5
Короткий огляд (реферат): У статті автор акцентує увагу на раціональному управлінні інвестиційними процесами суб’єктів господарювання, що здатне забезпечити ефективне використання власних і залучених фінансових ресурсів і підтримання конкурентоспроможності та належного рівня безпеки цих суб’єктів, а також на стандартизації їх управлінської діяльності. На основі проведеного аналізу стану інвестування суб’єктів господарювання в Україні виявлено, що зовнішні джерела інвестування не можуть забезпечити необхідні обсяги інвестиційних ресурсів, і основна увага звернена на пошук шляхів максимізації прибутку як основного на даний час джерела фінансування інвестиційної діяльності. Автором запропоновано використання лізингу та страхування одночасно як системних інструментів фінансового регулювання динамічного ризику інвестиційних проектів суб’єктів господарювання та вирішення проблем залучення інвестицій. Представлені стандарти, які можуть бути використані в управлінні фінансово-економічною безпекою суб’єктів господарювання в інвестиційній сфері.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7750
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
EH_1'2017.pdf9,57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.