Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7786
Назва: Технологічне обладнання харчової галузі
Автори: Дубова, Наталія Вячеславівна
Ключові слова: теплове обладнання, обладнання харчова галузь холодильне обладнання, будова, експлуатація обладнання харчової галузі
Дата публікації: лис-2017
Видавництво: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Технологічне обладнання харчової галузі : навч. посібн. / уклад. Т-38 Наталія Вячеславівна Дубова. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2017. – Ч. 2. – 114 с.
Серія/номер: УДК 664.002.5 (075.8);
Короткий огляд (реферат): У посібнику розкриваються питання призначення, класифікації, будови, правил експлуатації теплового та холодильного обладнання харчової галузі; висвітлені питання техніки безпеки під час роботи з ним. Призначений для викладачів професійно-технічних закладів і може бути використаний при підготовці студентів, які навчаються за спеціальністю професійна освіта (харчові технології).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7786
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohichne_obladnannya.docx27,74 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.