Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7890
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГвоздецька, Юлія Василівна-
dc.date.accessioned2017-11-29T08:03:01Z-
dc.date.available2017-11-29T08:03:01Z-
dc.date.issued2017-05-25-
dc.identifier.citationПроблеми підготовки сучасного вчителя: збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини / (ред.кол.: Безлюдний О.І. (гол.ред.) та ін.). - Умань: ФОП Жовтий О.О., 2017. - Випуск 15. - 431с.uk
dc.identifier.issn2307-4914-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7890-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано практичну підготовку майбутнього інженера-педагога сфери харчових виробництв у вищому навчальному закладі. Практична підготовка студентів спрямована на формування базових компетентностей, залучення їх до пошукової роботи, поглиблення та систематизацію знань, умінь і навичок, усвідомлення практичної складової навчальних курсів, формування міжпредметних зв’язків при викладанні дисциплін тощо. Згідно освітньо-професійної програми підготовки майбутнього інженера-педагога сфери харчових виробництв передбачено у процесі навчання проходження студентами таких практик: навчальна, виробнича, технологічна, педагогічна.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУманський державний педагогічний університет імені Павла Тичиниuk
dc.relation.ispartofseriesББК 74.580.2 УДК 371.13;УДК 371.2+371.5-
dc.subjectінженер-педагог, практична підготовка, технологічна практика, виробнича практика, педагогічна практикаuk
dc.titleПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ІНЖЕНЕРА-ПЕДАГОГА СФЕРИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практична підготовка.pdf165,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.