Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8072
Назва: Стратегія підвищення економічної безпеки та конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери
Автори: Чирва, Ольга Григорівна
Бовкун, Ольга Анатоліївна
Ключові слова: Економічна безпека
Дата публікації: 2017
Видавництво: Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Бібліографічний опис: Чирва, О. Г. Стратегія підвищення економічної безпеки та конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери / О. Г. Чирва, О. А. Бовкун // Науковий журнал «Економічні горизонти». – 2017. – № 1(2). – С. 96–100.
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто сутність понять «економічна безпека» та «конкуренто-спроможність» з метою виявлення можливих подальших перспектив та стратегій забезпечення ефективності системи економічної безпеки і конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери в Україні. Визначено, що важливим аспектом стратегії забезпечення ефективності системи економічної безпеки та конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери є її спрямованість на досягнення основних цілей соціально-економічного розвитку, до яких віднесено нарощення ринкової вартості суб’єкта господарювання, забезпечення конкурентоздатності на внутрішніх і міжнародних ринках, перехід на інноваційну модель розвитку тощо. Ключові слова: економічна безпека, конкурентоспроможність, економічний захист, ризики, кон’юнктура ринку, інвестиційні потоки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8072
ISSN: 2522-9273
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1EH_1'2017.docx-96-100.pdf972,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.