Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8197
Назва: Теорія і практика підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури
Автори: Зарудняк, Наталя Іванівна
Козинський, Леонід Володимирович
Лопушан, Тетяна Володимирівна
Павленко, Марина Степанівна
Пархета, Любов Петрівна
Ключові слова: ЗНО
Дата публікації: 1-гру-2017
Бібліографічний опис: Т33 ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ПІДГОТОВКИ ДО ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ :матеріали Всеукраїнського науково-методичного семінару / уклад. : І. Л. Шевчук (розділи І, ІІ), Н. І. Зарудняк (розділ ІІІ).– Умань : ФОП Жовтий О. О., 2017. – 362 c.
Серія/номер: УДК 37.016:811.161.2+821.161](06) ББК 74.261.4+74.261.8(4Укр)]я43 Т33;
Короткий огляд (реферат): У збірнику вміщено матеріали, які обговорювалися на Всеукраїнському науково-методичному семінарі «Теорія і практика підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури», що традиційно проводиться на факультеті української філології Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини спільно з Міжвідомчим науково-дослідним центром прикладної лінгвістики та Вінницьким гуманітарно-педагогічним коледжем з лютого 2016 року. Запропоновані методичні, психологічні та теоретичні поради вчителів та викладачів – це ще одна спроба педагогів розставити акценти на тих аспектах, котрі сприятимуть якісній підготовці випускників ЗНЗ до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури. Матеріал посібника можуть використовувати всі, хто зацікавлений в успішному подоланні «першого серйозного іспиту на дорослість, на розуміння природи речей, на реалізування себе в майбутньому».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8197
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
teoriya_i_praktuka.pdf151,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.