Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8263
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бербец, Тетяна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-04T07:40:11Z | - |
dc.date.available | 2017-12-04T07:40:11Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Бербец Т.М. Scintific component of training future specialists in the sphere of food industry / Т.М. Бербец // матеріали доповідей міжнародної міждисциплінарної конференції «Сталий розвиток 2030: економічна, соціальна, екологічна та політична складові» (Грузія, Тбілісі, 2-6 квітня 2017). – Тбілісі – Львів, 2017. – С. 15-18. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8263 | - |
dc.description.abstract | One of the actual problems of today in the training of highly qualified specialists of restaurant business and food production is their professional training of high quality. That’s why, during the professional training crucial role is paid to cognitive skills, knowledge and human capacity needed for effective organization of innovative activity in any field. The question is in training specialists of new generation that could be competitive in today's dynamic world. According to official documents of the European Commission, an important factor of European competitiveness is professional knowledge of research activities | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Тбілісі – Львів | uk |
dc.subject | Scintific component | uk |
dc.subject | specialists | uk |
dc.title | SCINTIFIC COMPONENT OF TRAINING FUTURE SPECIALISTS IN THE SPHERE OF FOOD INDUSTRY | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SCINTIFIC_COMPONENT .pdf | 108,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.