Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8308
Title: | ФОРМУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ В ГАЛУЗІ ОРГАНІЗАЦІЇ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ |
Authors: | Бербец, Тетяна Миколаївна |
Keywords: | Формування технологічна культура |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Формування технологічної культури майбутніх фахівців в галузі організації громадського харчування/ Т.М. Бербец // Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Економіка та управління в ХХІ ст.: виклики та перспективи розвитку» 18-19 травня 2017 року // Умань, 2017. - С. 226-230. |
Abstract: | Сучасні європейські соціально-економічні зміни, що проходять у суспільстві та потреби людей у харчуванні є особливо нагальними і життєво необхідними, що висувають на перший план проблеми модернізації системи громадського харчування. Сьогодні перед підприємствами сфери харчової галузі стоять грандіозні завдання, що вимагають їх радикального перетворення та оновлення з урахуванням масштабів і темпів прогресу сучасної цивілізації, в якій інноваційна складова виступає як найважливіший компонент культурного і соціального розвитку людини, націй. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8308 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Formuvannia_tekhnolohichnoi .pdf | 229,75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.