Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8308
Title: ФОРМУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ В ГАЛУЗІ ОРГАНІЗАЦІЇ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ
Authors: Бербец, Тетяна Миколаївна
Keywords: Формування
технологічна культура
Issue Date: 2017
Citation: Формування технологічної культури майбутніх фахівців в галузі організації громадського харчування/ Т.М. Бербец // Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Економіка та управління в ХХІ ст.: виклики та перспективи розвитку» 18-19 травня 2017 року // Умань, 2017. - С. 226-230.
Abstract: Сучасні європейські соціально-економічні зміни, що проходять у суспільстві та потреби людей у харчуванні є особливо нагальними і життєво необхідними, що висувають на перший план проблеми модернізації системи громадського харчування. Сьогодні перед підприємствами сфери харчової галузі стоять грандіозні завдання, що вимагають їх радикального перетворення та оновлення з урахуванням масштабів і темпів прогресу сучасної цивілізації, в якій інноваційна складова виступає як найважливіший компонент культурного і соціального розвитку людини, націй.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8308
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Formuvannia_tekhnolohichnoi .pdf229,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.