Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8442
Назва: ВИХОВАННЯ КРАСИ ВЧИНКУ СТУДЕНТІВ В ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ УНІВЕРСИТЕТУ
Автори: Кушнір, Антоніна Олександрівна
Ключові слова: краса вчинку
пожвижництво
освітнє середовище
університет
героїзм
Дата публікації: 25-гру-2017
Видавництво: «Видавництво “Науковий світ”»®
Бібліографічний опис: Кушнір А. О. Виховання краси вчинку студентів в освітньому середовищі університету. – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук (доктора філософії) за спеціальністю 13.00.07 «Теорія і методика виховання». – Національний університет біоресурсів і природокористування України, Київ, 2017. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Умань, 2017. Дисертацію присвячено актуальній темі виховання краси вчинку в освітньому середовищі університету.
Короткий огляд (реферат): Дисертацію присвячено актуальній темі виховання краси вчинку в освітньому середовищі університету. На основі аналізу філософських, соціологічних, психолого-педагогічних джерел уточнено зміст поняття «краса вчинку студентів», «освітнє середовище університету». Схарактеризовано особливості виховання краси вчинку студентів в освітньому середовищі університету. Визначено критерії (емоційно-ціннісний, когнітивний, вчинково-поведінковий), показники (позитивна орієнтація на здійснення красивого у вчинках та поведінці; стійке ціннісне ставлення до краси вчинку інших людей; повнота та осмисленість знань про зміст та значення красивого вчинку, про красу, вчинок, моральну відповідальність, духовність; ступінь розуміння способів їх вияву в різних ситуаціях; уявлення про красиве, потворне, піднесене, героїчне; усвідомлення їх значення для повноцінного життя; вміння використовувати знання про красу вчинків у буденних ситуаціях; готовність до здійснення вчинків, що мають моральний, подвижницький і героїчний характер) і охарактеризовано рівні вихованості краси вчинку студентів (високий, середній, низький).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8442
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кушнір.pdf527,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.