Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8476
Назва: Сучасна українська літературна мова. Вступ. Фонетика і фонологія. Орфоепія. Графіка. Орфографія
Автори: Комарова, Зоя Іванівна
Ключові слова: Сучасна українська літературна мова
Фонетика і фонологія
Орфоепія
Графіка
Орфографія
Дата публікації: 2017
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Сучасна українська літературна мова. Вступ. Фонетика і фонологія. Орфоепія. Графіка. Орфографія: навч. посібник для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» (форма навчання – заочна) за спеціальністю «014.01 Середня освіта (Українська мова і література)» / уклад. Зоя Іванівна Комарова; Уманський ДПУ імені Павла Тичини – Умань : ВПЦ «Візаві», 2017. – 154 с.
Серія/номер: УДК 811.161.2(075.8);
ББК 81.411.1я73С89;
Короткий огляд (реферат): Посібник містить короткі теоретичні відомості і практичні завдання до змістових модулів програми навчальної дисципліни «Сучасна українська літературна мова», зокрема до розділів «Вступ», «Фонетика і фонологія», «Орфоепія», «Графіка», «Орфографія», а також завдання для лабораторних і контрольних робіт, методичні рекомендації до їх виконання, індивідуальні навчально-дослідні завдання. Навчальний посібник укладений з урахуванням особливостей організації освітнього процесу для студентів заочної форми навчання. Адресований здобувачам освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «014.01 Середня освіта (Українська мова і література)».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8476
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Navchalnyy_posibnyk.pdf206,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.